Våre ansatte

Idrett som brobygger på vei tilbake til samfunnet
Støtt oss her
Tor Blaha

Tor Blaha

Arbeidende styreleder/frivillig

Tor er arbeidende styreleder/frivillig og ildsjelen bak Trappen motiveringssenter. Han etablerte Trappen motiveringssenter i 2004 da han som pårørende så behov for et senter for personer som kom ut fra behandling eller fengsel. Tor er utdannet fotograf og hadde i mange år eget fotostudio i Bergen. Utover arbeidet ved Trappen motiveringssenter innehar Tor flere styreverv.

Telefon: 952 32 339

Monica Folkestad

Monica Folkestad

Daglig leder

Monika er daglig leder ved Trappen motiveringssenter. Hun har tidligere erfaring fra rekruttering og bemanningsbransjen, finans og NAV.

Telefon: 974 03 106

Elena Sælen

Elena Sælen

Idrettsfaglig ansvarlig og kostholdsveileder

Elena (Lena) er idrettsfaglig ansvarlig ved Trappen motiveringssenter. Hun har vært ansatt siden 2007 og har hovedansvaret for det faglige tilbudet innen fysisk aktivitet. Elena er utdannet Helsefagarbeider, og har utdannelse som basketballtrener/gymlærer fra Russland. Elena har tidligere vært profesjonell basketballspiller.

Telefon: 932 55 947

Inga-Alice Næss Blaha

Inga-Alice Næss Blaha

Pårørende Koordinator

Inga-Alice er pårørendekontakt og styremedlem ved Trappen motiveringssenter. Inga –Alice er i tillegg Leder i pårørendeorganisasjonen Ivareta sentralt (tidligere Landsforbundet Mot Stoffmisbruk) og leder i Ivareta Bergen. Inga- Alice var med å etablere Trappen motiveringssenter i 2004. I tillegg til å være engasjert i pårørendearbeid er Inga- Alice leder i Natteravnene i Bergen.

Telefon: 482 82 850

Franz Roger Blaha

Franz Roger Blaha

Prosjekt/daglig ansvarlig for Trappen Maritime.

Franz er styremedlem i Trappen Motiveringssenter og er prosjekt/daglig ansvarlig for avdelingen Trappen Maritime. Franz kommer fra dagligvarebransjen hvor han jobbet som salgs og markedskonsulent, har også bred erfaring fra butikk blant annet som butikksjef.

Er pårørende og har 10 år som fosterfar bak seg.

Telefon: 992 91 029

Jørgen Hatland

Jørgen Hatland

ansvar for Løpegruppen, Klatring og CrossFit

Erfaring konsulent med ansvar for Løpegruppen, Klatring og CrossFit.

Telefon: 413 13 140

Besøk oss

Trappen Motiveringssenter

Holbergsallmenning 7a, 5005 Bergen