Våre ansatte

Idrett som brobygger på vei tilbake til samfunnet
Støtt oss her
Tor Blaha

Tor Blaha

Arbeidende styreleder/frivillig

Tor er arbeidende styreleder/frivillig og ildsjelen bak Trappen motiveringssenter. Han etablerte Trappen motiveringssenter i 2004 da han som pårørende så behov for et senter for personer som kom ut fra behandling eller fengsel. Tor er utdannet fotograf og hadde i mange år eget fotostudio i Bergen. Utover arbeidet ved Trappen motiveringssenter innehar Tor flere styreverv.

Kontakt: blaha@online.no

Monica Folkestad

Monica Folkestad

Daglig leder

Monika er daglig leder ved Trappen motiveringssenter. Hun har tidligere erfaring fra rekruttering og bemanningsbransjen, finans og NAV.

Kontakt. monika@trappenmotivering.no

Elena Sælen

Elena Sælen

Idrettsfaglig ansvarlig og kostholdsveileder

Elena (Lena) er idrettsfaglig ansvarlig ved Trappen motiveringssenter. Hun har vært ansatt siden 2007 og har hovedansvaret for det faglige tilbudet innen fysisk aktivitet. Elena er utdannet Helsefagarbeider, og har utdannelse som basketballtrener/gymlærer fra Russland. Elena har tidligere vært profesjonell basketballspiller.

Kontakt: elena@trappenmotivering.no.

Therese

Therese

Fag-og prosjektansvarlig

Therese er fag- og prosjektansvarlig ved Trappen motiveringssenter. Hun har vært ansatt siden mars 2019. Therese er klinisk sosionom med master i rus- og avhengighet. Hun har 27 års erfaring fra rusfeltet, hvorav 20 år fra TSB (Tverrfaglig spesialisert rusbehandling).

Kontakt: therese@trappenmotivering.no

Inga-Alice Næss Blaha

Inga-Alice Næss Blaha

Pårørende Koordinator

Inga-Alice er pårørendekontakt og styremedlem ved Trappen motiveringssenter. Inga –Alice er i tillegg Leder i pårørendeorganisasjonen Ivareta sentralt (tidligere Landsforbundet Mot Stoffmisbruk) og leder i Ivareta Bergen. Inga- Alice var med å etablere Trappen motiveringssenter i 2004. I tillegg til å være engasjert i pårørendearbeid er Inga- Alice leder i Natteravnene i Bergen.

Kontakt: ingalice@online.no

Marco I. Jansen

Marco I. Jansen

Aktivitetsansvarlig ved Trappen Maritime

Marco er aktivitetsansvarlig ved Trappen Maritime. Han har vært ansatt siden 2016 og har ansvar for aktivitetene ved arbeidstreningstilbudet ved Trappen Maritime. Marco bistår også i Trappen motiveringssenter sitt aktivitetstilbud innen fysisk trening. Han er utdannet personlig trener og har tidligere jobbet som forskalingssnekker, vaktmester, i rørleggerbransjen og som barnehageassistent.

Kontakt: marco@trappenmotivering.no

Besøk oss

Trappen Motiveringssenter

Holbergsallmenning 7a, 5005 Bergen